SÅ ER BOGFORUM OVERSTÅET

GLEM ALT DET RAFFINEREDE OG TILSATTE SUKKER!

Når man tilmelder sig mit nyhedsbrev, så får man et helt gratis minikursus i sundhed og sund mad.

Her er en smagsprøve i form af den første bid af minikurset.

“Det første og nok vigtigste af mine 10 kostbud er at holde op med alt det tilsatte sukker i maden. Både det du selv tilsætter, det skjulte og det kunstige.

For en af de største bommerter vi har begået med vores moderne mad, er det enorme mængder tilsat sukker, der er i maden.

Selvfølgelig falder du ikke død om af at spise en portion kvalitets-is, god chokolade, en håndlavet flødebolle eller et stykke reel kage i ny og næ.

Men vi har på ingen måde den fysiologiske og biokemiske kapacitet til effektivt at håndtere den “blodsukkerbombning”, vi får udsat vore kroppe med, hvis vi spiser moderne industrialiseret færdigmad.

Og når vi slet ikke bevæger os nok, så går det helt galt for mange af os.

Så hvis du gerne vil gøre noget virkelig godt for dig selv, så start med at udelukke alt det tilsatte sukker i hverdagen.

Vælger du så en gang i mellem at spise noget mad af god kulinarisk kvalitet, hvor der er tilsat sukker, ja, så er det som udgangspunkt OK.

Men det der sker, hvis du ikke er opmærksom, og får masser af raffneret tilsat sukker, det er ikke i orden for din krop.

Faktisk ser det ud til, at danskere spiser ca. samme mængder tilsat sukker som man gør i USA, hvis man finder de bedste statistikker (der dog ikke er 100% sikre).

SE VIDEOEN OM DET FØRSTE KOSTBUD

Er sukker coke?

Jeg vil tillade mig at sige, at coke ikke er det eneste hvide pulver, der er alt for billigt, alt for lettilgængeligt, vanedannende, afhængighedsskabende og problematisk for både krop og sind.

Raffineret sukker er også et problem. Selvfølgelig skal du hellere spise 2 gr raffineret sukker, end at tage 2 gr coke.

Men kombinationen af kraftig sødme og hurtig energi aktiverer hjernen, på en måde der minder om rusmidler.

Forsøgsdyr bliver lige så hurtigt afhængige af sukkervand, som de bliver hooked på coke eller nikotin.

SE EN VIDEO HVOR DR. ROBERT LUSTIG HUDFLETTER RAFFINERET SUKKER I MADEN PÅ ABC NEWS

Han er måske en anelse skarp i hans udmelding, men det er også på tide, at der er nogen, der råber højt og taler lige ud af posen uden omsvøb.

SE HALVANDEN TIMES FOREDRAG MED DR. LUSTIG OM SUKKER OG SYGDOM

SLIP SLIKKET

Hvis du virkelig kæmper med en sød tand og tilsat sukker i maden, så er der nok hjælp at hente i Slip slikket: Du behøver ikke at kæmpe.

CHECK SLIP SLIKKET HJEMMESIDEN

KH, bon appétit og velbekomme på forhånd,

Umahro a.k.a. Fidel Gastro

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få endnu flere opskrifter, mere viden og mere inspiration til sundhed samt gode tilbud på mine bøger, kurser, workshops, foredrag og uddannelser.

Og se (endnu) flere madlavningsvideoer og videoer om sundhed og vitalitet på min YouTube kanal.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅ ER BOGFORUM OVERSTÅET