HVAD HVIS DYR SPISTE FASTFOOD?

MIN DNA

I lørdags afholdt jeg et seminar om DNA-profilerne, jeg har anvendt i min praksis i de sidste 9 måneder.

Seminaret blev afholdt sammen med Nordic Labs, der står for alt det praktiske i forbindelse med DNA-analyserne såsom forsendelse af prøvesæt, forsendelse af selve prøven til laboratoriet i Sydafrika og fremsendelse af de endelige testsvar til behandleren, der har brugt prøven.

Jeg brugte mig selv som eksempel, hvor jeg fremlagde nogle af mine DNA-testsvar og fortalte, hvordan de både forklarede ting, som jeg havde en fornemmelse for og også gav mig ny viden, som jeg har anvendt i forhold til kost, træning og mit overordnede sundhedsprogram.

Lyt med…

 

ER DU OGSÅ INTERESSERET I AT TILPASSE KOST OG LIVSSTIL EFTER DIN GENETIK?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, der kun drejer sig om genetik og sundhed i personligt perspektiv.

TILMELD DIG HER

KH, bon appétit og velbekomme på forhånd,

Umahro a.k.a. Fidel Gastro

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få endnu flere opskrifter, mere viden og mere inspiration til sundhed samt gode tilbud på mine bøger, kurser, workshops, foredrag og uddannelser.

Og se (endnu) flere madlavningsvideoer og videoer om sundhed og vitalitet på min YouTube kanal.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVAD HVIS DYR SPISTE FASTFOOD?