PIMP MY DISH • NU MED KETCHUP TIL!

DM I JUICE OG SAFTER

Sidste weekend var jeg dommer til DM i juice og safter arrangeret af Aarstiderne og Wilfa. Det blev afholdt hos Politiken og Master Fatman var konferencier…en særdeles fremragende af slagsen by the way. IMG_8419.JPG IMG_8418.JPG IMG_8417.JPG IMG_8420.JPG Der var 11 tilmeldte til mesterskabet og 9 der mødte op. Både Søren Ejlersen, Mads Bo fra High On Life, Sanne Venlov fra Aarstiderne og jeg var svært imponerede af niveauet. Vi skulle vælge en vinder, men det var svært og vi ville også helst have givet nr. 4, 5, 6, 7, 8 og 9 en præmie, men det er jo kun top 3, der kommer på podiet. Juiceren der blev brugt, var en Wilfa SJ-150 slowjuicer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg har selv 4 juicere i mit køkken-arsenal og Wilfaen er den nyeste i maskinparken.

Det jeg godt kan lide ved Wilfaen er, at juicen bliver ret “ren”. Nogle af de andre slowjuicere laver juice med så meget sediment og fiberrester i, at de oftest skal filtreres eller køres en til gang på juiceren, for at kunne drikkes og samtidig skulle tygges.

Og så er den en del billigere end de andre slowjuicere, uden på nogen måde at være ringe.

Så hvis du gerne vil have en slowjuicer, men ikke lige har 3.000-4.000 kr at rutte med, så kan du få en Wilfa til ca. 1.000 kr.

KH, bon appétit og velbekomme på forhånd,

Umahro a.k.a. Fidel Gastro

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få endnu flere opskrifter, mere viden og mere inspiration til sundhed samt gode tilbud på mine bøger, kurser, workshops, foredrag og uddannelser.

Og se (endnu) flere madlavningsvideoer og videoer om sundhed og vitalitet på min YouTube kanal.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PIMP MY DISH • NU MED KETCHUP TIL!