PIMP MY DISH • RÅMARINERET INGEFÆR FRA "KØKKENREVOLUTION PÅ HØJE HÆLE"

PIMP MY DISH • HIMMELSK TOMATSOVS FRA “KØKKENREVOLUTION FOR HELE FAMILIEN”

Min anden kogebog Køkkenrevolution for hele familien udkom i 2008.

Den skrev jeg med min daværende steddatter Telma (hendes mor er Thorbjörg Hafsteinsdottir der også er ret så glad for sundhed og mad og bl.a. har skrevet 10 år yngre på 10 uger og Den ultimative anti-age guide).

Bogen indeholder mine opskrifter, men med et barne-filter i form af Telma, der var med til at vælge og vrage samt udvikle helt nye opskrifter. (Telma er siden da blevet en skøn ung kvinde…OK nu begynder jeg vist at lyde af mine 37 år, der er ældgammel i følge nogle af mine yngre søstre.)

En klassiker er tomatsovsen, der er meget, meget enkel, men smager af en million.

Hemmeligheden er bare gode råvarer og tid.

Først den oprindelige opskrift.

HimmelskTomatsovsBillede HimmelskTomatsovsTekst

 

PIMPING IT!

 • Prøv at komme hasselnødder i tomatsovsen helt fra starten af. Lyder nok lidt mærkeligt, men smager forbavsende godt.
 • Hvis du har lavet grøntsagsjuice, kan du komme noget af pulpen med i tomatsovsen, så du får brugt fibrene, der er tilovers.
 • Hvis du har fond tilbage fra kylling eller kød lavet i en römertopf, så prøv at bruge en smule af det i tomatsovsen. Smagen bliver endnu mere intens.
 • Prøv at blende ½ dl cashewnødder til “fløde” med 1 dl vand og kom det i sovsen til allersidst. Rør det helt ud i sovsen. Den kommer til at blive “fløde-tyk”, men helt uden fløde.
 • Prøv at komme et stykke tang med i tomatsovsen, f.eks. kombu. Det giver en endnu dybere smag. (NB: Tangen skal ikke spises, så den skal fiskes op, når sovsen er færdig.)

YOUR TURN!

Hvad tænker du?

Har du andre geniale tricks til at forbedre tomatsovs?

Og hvis du tænker: Den bog må jeg have fingrene i, så kan du købe Køkkenrevolution for hele familien nedenfor.

KØB KØKKENREVOLUTION FOR HELE FAMILIEN

KH, bon appétit og velbekomme på forhånd,

Umahro a.k.a. Fidel Gastro

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få endnu flere opskrifter, mere viden og mere inspiration til sundhed samt gode tilbud på mine bøger, kurser, workshops, foredrag og uddannelser.

Og se (endnu) flere madlavningsvideoer og videoer om sundhed og vitalitet på min YouTube kanal.

5 kommentarer

 • Susanne

  Det gør jeg – det forløb jeg lige har gennemgået var rigtig fint, men åbenbart ikke det der skulle til for at hjælpe mig desværre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • susanne

  Lyder fantastisk :o)
  Ja jeg ved det var en lidt kort og hurtig beskrivelse – der ligger naturligvis både børneeksem, og på det personlige plan har de sidste mange år været både stressende og ret presset. Jeg er bare der hvor jeg ligner noget der er løgn og ikke kan hitte rede i hvad jeg tåler / ikke tåler, da jeg ellers har tålt alt men nu åbenbart reagere på mange ting. Hvordan booker jeg en tid hos dig ? og er det en fordel hvis jeg får lavet en test først ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du kan finde alle detaljerne med tidsbooking på http://www.umahro.dk/umahrokons.

   Jeg vil helst vente med tests, indtil vi har talt sammen.

   Så sørger vi for, at det er den eller de rette tests der bliver lavet…hvis der skal laves nogle tests 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Elsker den kogebog….dine andre er ligeså fantastiske. Jeg glæder mig til at se hvad din kogebog til kvinder, kommer til at byde på? Jeg kunne desværre ikke komme på din workshop omkring eksem, høfeber mm. Jeg har indenfor de sidste 4 månederne udviklet eksem om mine øjne som desværre breder sig. Jeg har netop været i et forløb hos thorbjorg og jeg holder mig derfor fra utrolig mange ting. Aner faktisk ikke hvilke jeg egentlig ikke tåler. Meget frustrerende når eksemen ikke forsvinder…Derfor ville den workshop have været lige mig, da høfeber også er et problem. Jeg overvejer at få lavet en fødevareintolerance test hos Nordic clinic- men er det noget du anbefaler? Eller vil du mene at du kunne hjælpe mig ved en konsultation hos dig ? På forhånd tak hilsen Susanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Velbekomme m.h.t. kogebøgerne.

   Jeg kan sagtens hjælpe dig i en konsultation.

   En fødevareintolerancetest kan være relevant, men der kan også være meget andet.

   Det er dog svært at sige, lige hvor det er allervigtigst at sætte ind, uden at kende hele din forhistorie.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PIMP MY DISH • RÅMARINERET INGEFÆR FRA "KØKKENREVOLUTION PÅ HØJE HÆLE"